Webshop » Bon & Bulk » Snel weer beter oppepper.

Snel weer beter oppepper.

700132 Snel weer beter oppepper.


E-mail
Facebook
Twitter

Seeds & Greets valt altijd in goede aarde!

Op zoek naar een te gekke kaart met een leuke verrassing? De kaart (én kweekbakje) met de wens “Snel weer beter”, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en de rode Cayenne peper zaadjes zijn een geweldig leuke verrassing voor degene die het ontvangt.

Doordat de kaart ook als kweekbakje voor de zaadjes dienst doet, blijft de kaart net zo lang staan tot de plantjes klaar zijn om uitgepoot te worden.  Je kan dus nog langer van de kaart (en de peper zaadjes) genieten. 

Inhoud:
-De kaart/kweekzakje
-Twee aarde tabletten
-Een zakje met zaadjes

Zaaitip:
Rode peper zaadjes zijn erg klein, wij adviseren daarom het zaaisel niet te bedekken met grond, maar licht aan te drukken. Het zaaisel met licht benevelen met lauwwarm water. Hierna het zaaibakje afdekken met huishoudfolie. De optimale opkweektemperatuur is 20 graden Celsius. Zorg er voor dat het zaaisel niet uitdroogt, anders opnieuw benevelen. Zodra de eerste groene puntjes van de kiemplantjes verschijnen kan het huishoudfolie verwijderd worden.
Het uitplanten kan als de plantjes 4 cm. groot zijn, per 2 stuks vanaf mei buiten uitplanten. De onderlinge plantafstand tussen de groepjes: 50 x 30 cm. Regelmatig water geven.  

€ 4,00

Beschikbaar

Aantal