Peperplanten overwinteren of opkweken

Vooral bij de traaggroeiende, hete pepersoorten zoals Habanero's, Jolokia's en 7 Pots wordt het zaaiseizoen vroeg aangevat om zeker te zijn van een mooie oogst. Met de snellergroeiende pepers, de Capsicum Annuums, kan je eveneens betere en vroegere resultaten behalen een vroegere opkweek. Daarbij is bijverlichting dus noodzakelijk om de 14 à 16 uurs licht te voorzien.
Led- kweeklampen zijn hierbij het perfecte hulpmiddel. De samenstelling van de Led-diodes is zo geoptimaliseerd dat bijna 100% van het uitgestraalde licht wordt opgenomen door de plant. Dit is omdat de minder golflengtes die voor planten niet zo belangrijk zijn, niet worden gebruikt waardoor als positief resultaat de lamp zijn energie optimaal benut. Led-kweeklampen zijn supermakkelijk te installeren, duurzaam en vooral zeer energiezuinig. Kortom, zij zorgen voor een perfecte voorbereiding op een mooi kweekjaar.
Groeilampenshop.be is daarbij de webshop bij uitstek die dé perfecte kweeklamp aangepast aan jouw kweeksituatie voorziet.

GroeiLampenShop.BE


Blog